“Η δική του Αναστάση” – Ανακοίνωση από τους Φίλους του Παναργειακού “Green Wolves”

“Η δική του Αναστάση” – Ανακοίνωση από τους Φίλους του Παναργειακού “Green Wolves”

Ανακοίνωση από τη Λέσχη Φίλων Παναργειακού “Green Wolves”

 

Η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας , λίγες μέρες πιο πριν , έζησε την δική της Ανάσταση μέσα από το φετινό διπλό επίτευγμα της ομάδας και καμάρι αυτής, Παναργειακού!

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάνοντας το νταμπλ για τρίτη φορά στην ιστορία του, χαρίζοντας δε την άνοδο του στην Β’ Εθνική ύστερα από πολλά χρόνια!

Ένα γεγονός που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες όλων όσων τον πίστεψαν, μα κυρίως σε αυτή των “πρωταγωνιστών” !

Πέρα από ότι η ομάδα των Λύκων αφήνει πίσω της ένα μακρύ και άσχημο παρελθόν, το πρώτο μεγάλο κέρδος είναι η αποκατάσταση του ονόματος του! Ο Παναργειακός εισέρχεται για τα καλά στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη και γίνεται “πόλος έλξης” για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και πλέον λατρεία των χιλιάδων φιλάθλων του, που πραγματικά τον αγάπησαν και συνεχίζουν να τον αγαπούν!

 

Εκεί κρύβεται και η αυριανή επιτυχία! Λέσχη Φίλων Παναργειακού “Green Wolves”

Στην νέα γενιά αγνών φιλάθλων, που για πρώτη φορά στην ζωή τους , έζησαν από κοντά την άνοδο για την ομάδα της πόλης τους, ενσαρκώνοντας μέσα τους , το όνομα του ένδοξου Παναργειακού!

Η άνοδος του Παναργειακού δεν έτυχε… αλλά έγινε ΣΤΌΧΟΣ Διοίκησης και προπονητή όταν άρχισε η συνεργασία τους τον Δεκέμβριο του ’22. Έτσι σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο , από ουραγός τερμάτισε πέμπτος στην περσινή περίοδο και φέτος έρχεται και κατακτά το νταμπλ , επιτυγχάνοντας την επάνοδο του  στην Β’ Εθνική ύστερα από 27 χρόνια!

Σε αυτή την επιτυχία, δυστυχώς, οι συνοδοιπόροι ήταν λίγοι και οι επικριτές περισσότεροι!

 panargeiakos-green-wolves.jpg
 

Ίσως ήθελαν ο Παναργειακός να παραμείνει σε χημικές εποχές “ασάφειας … και αφασίας …” τύπου Λεονάρντο Κουράτολο, Πάολο Νέγκρο κ.ο.κ.

Με την μεγάλη του επιτυχία ο Παναργειακός , ΔΙΈΨΕΥΣΕ κάθε “καλή ανησυχία…”η οποία αντί να συμμετείχε στην πορεία του προς τον τίτλο, ή έστω στα επινίκια της διπλής χαράς, συνεχίζει ΑΓΩΝΙΩΔΏΣ να υπάρχει…για την πορεία των Λύκων στην Super League 2.

Από την άλλη, μας καθιστά υπεύθυνους να φερθούμε αντάξια της αφοσίωσης και του μόχθου αυτών που ήταν πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας , ώστε να φτάσει η ομάδα μας εκεί που της αξίζει! Λέσχη Φίλων Παναργειακού “Green Wolves”

Η ένδοξη δεκαετία του 90′ με τις οχτώ συνεχόμενες χρονιές στην Β’ Εθνική , αρωγό της , είχε τον κόσμο! Αυτός την ΣΤΉΡΙΖΕ και την ΔΙΑΤΗΡΟΎΣΕ σε υψηλό επίπεδο , φτάνοντας μάλιστα μία ανάσα από την συμμετοχή του  στην Α’ Εθνική!

Ομάδα δίχως τον κόσμο της , κάποια στιγμή παύει να υφίσταται…Και ο Παναργειακός ως κοιμώμενος γίγαντας άρχισε να ΞΥΠΝΆ και μαζί του πρέπει να ξυπνήσει και ο λαός του!

Την νέα αγωνιστική χρονιά την ορίζουμε πρώτα “εμείς”, μέσα από την ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΜΑΣ στο νέο ταξίδι της Super League 2!

 

Αν γίνουμε όλοι μαζί συνοδοιπόροι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα!!!

«Με την προσμονή, το φως της Αναστάσεως να φωτίσει τις ψυχές των ανθρώπων χαρίζοντας ειρήνη, υγεία, χαρά σε όλο τον κόσμο καθώς επιτυχίες σε όλα τα αθλητικά τμήματα του Παναργειακού μας, ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!».


Εκτύπωση   Email