Ιστορία Επιτυχίας: Γιώργος Σεϊντής, Ψητοπωλείο " Το Σουβλάκι της Στοάς " στο Άργος

Ιστορία Επιτυχίας: Γιώργος Σεϊντής, Ψητοπωλείο " Το Σουβλάκι της Στοάς " στο Άργος

Συνέντευξη με τον Γιώργο Σεϊντή, Ιδιοκτήτη του Ψητοπωλείου Σεϊντής στο Άργος!

Μετά από τη δημοσίευση ενός άρθρου-αφιερώματος για το ψητοπωλείο του στο blog μας στο agoranet.gr, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Γιώργο Σεϊντή, τον ιδιοκτήτη του αγαπημένου "Σουβλάκι της Στοάς" στο Άργος. Ο Γιώργος μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά και την ικανοποίησή του μετά από αυτή την αναγνώριση.

 

Ερώτηση: Γεια σου, Γιώργο. Πώς νιώθεις μετά από τη δημοσίευση του άρθρου για το κατάστημά σου στο agoranet.gr;

Γιώργος Σεϊντής: Γεια σας. Είμαι απίστευτα ευτυχισμένος και ικανοποιημένος! Η δημοσίευση αυτού του άρθρου στο blog σας ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα και για την ομάδα μου. Νιώθω σαν να αναγνωρίζεται ο κόπος και η προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία γεύσης στους πελάτες μας. "Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το άρθρο," εξηγεί ο κ. Σεϊντής, "ζήσαμε μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να επισκέπτονται το μαγαζί μας. Το άρθρο παρουσίασε με άψογο τρόπο την φιλοσοφία του ψητοπωλείου μας, την ποιότητα του φαγητού μας και την αφοσίωσή μας στην παράδοση."

IMG-22029e15600555ba0ff56bac2b89275f-V.jpg

 Ο κ. Σεϊντής αποδίδει την επιτυχία του άρθρου στην αυθεντική και ειλικρινή του προσέγγιση από το agoranet.gr. "Δεν ήταν απλά μια διαφήμιση," τονίζει. "Ήταν μια αληθινή ιστορία για το 'Σουβλάκι της Στοάς', για τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ και για το πάθος μας για το καλό φαγητό."

 

Ερώτηση: Ποια πιστεύεις ότι ήταν η κύρια αιτία που οδήγησε στη δημοφιλία και την επιτυχία του καταστήματός σου;

Γιώργος Σεϊντής: Πιστεύω ότι η κύρια αιτία είναι η προσήλωσή μας στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, έχουμε δεσμευτεί να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και να παρέχουμε μια φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Οι πελάτες μας το αντιλαμβάνονται αυτό και επιστρέφουν ξανά και ξανά. Αυτή η αυθεντικότητα άγγιξε τους αναγνώστες του blog, οι οποίοι ένιωσαν μια σύνδεση με το ψητοπωλείο μας και θέλησαν να το δοκιμάσουν. "Μας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το φαγητό και την ζεστή ατμόσφαιρα του μαγαζιού," αναφέρει. "Αυτό αποτελεί για εμάς την ύψιστη ανταμοιβή - η γνώση πως οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι." "Χάρη στο άρθρο, το ψητοπωλείο μας γνώρισε πρωτοφανή επιτυχία," δηλώνει. "Είμαστε γεμάτοι χαρά και ευγνωμοσύνη προς το agoranet.gr για την πολύτιμη υποστήριξή του."

 

Ερώτηση: Πώς βλέπεις το μέλλον του καταστήματός σου μετά από αυτή τη δημοσιότητα;

Γιώργος Σεϊντής: Βλέπω το μέλλον μας φωτεινό! Η δημοσίευση του άρθρου στο agoranet.gr μας έδωσε μεγάλη αναγνώριση και προβολή. Με τη στήριξη των πελατών μας και την αφοσίωση της ομάδας μας, είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να εξελισσόμαστε. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία γεύσης στην περιοχή μας.

143209442_101696798614491_8709132434949232265_n.jpg

 

Κλείσιμο:

Η ιστορία του Γιώργου Σεϊντή αποτελεί μια inspiring πηγή έμπνευσης για όσους επιχειρηματίες θέλουν να προωθήσουν online τις επιχειρήσεις τους. Αποδεικνύει τη δύναμη της online προβολής σε μέσα που έχουν μαζική απήχηση στην τοπική κοινωνία και της ουσιαστικής σύνδεσης με το κοινό. Με την κατάλληλη στρατηγική, ακόμα και μια μικρή επιχείρηση μπορεί να πετύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Με τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και τη δημοσιότητα που προσέλκυσε μέσω του agoranet.gr, το Ψητοπωλείο Σεϊντής συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται, ενώ παραμένει πιστό στις παραδόσεις και την ποιότητα που το διακρίνουν.

Ψητοπωλείο "Σεϊντής - Το Σουβλάκι της Στοάς":

Προώθησε και την δική σου επιχείρηση με ένα άρθρο στο Blog του Agoranet.gr! Στείλε μας το ενδιαφέρον σου!


Εκτύπωση   Email