Πάρτε Θέση! Στηρίζουμε τον Παναργειακό στο Κρίσιμο Παιχνίδι με την Ρόδο!

Πάρτε Θέση! Στηρίζουμε τον Παναργειακό στο Κρίσιμο Παιχνίδι με την Ρόδο!

Αύριο Τετάρτη, 24 Απριλίου στις 16:00, ο Παναργειακός δίνει μια από τις πιο κρίσιμες μάχες της σεζόν στο ΔΑΚ Αργους! Η ομάδα μας υποδέχεται τη Ρόδο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει την πορεία μας προς την Super League 2, μετά από 27 χρόνια απουσίας.

FB_IMG_1710625055559.jpg

Μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας είναι οριακή. Ο Παναργειακός βρίσκεται στην πρώτη θέση και ψάχνει για μια ακόμα νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου.

Η επιστροφή του στην Super League 2 είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά για να το πετύχουμε, πρέπει να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή. Μια νίκη αύριο είναι απαραίτητη. Αλλά ο Παναργειακός δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Χρειάζεται την υποστήριξη μας, του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας. Η παρουσία μας στο γήπεδο είναι καθοριστική για την ενίσχυση της ομάδας και την επίτευξη του στόχου μας.

pap_2182_1_0.jpg

Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με τον Παναργειακό. Μνημονεύουμε τις μεγάλες στιγμές, τις νίκες και τις στιγμές που μας έκαναν περήφανους. Τώρα είναι η στιγμή να είμαστε εκεί για την ομάδα μας, να δείξουμε την αγάπη μας και την υποστήριξή μας. Ας βάλουμε όλοι μαζί το λιθαράκι μας για να φέρουμε τον Παναργειακό στην κορυφή και να επιστρέψουμε στην Super League 2 με το κεφάλι ψηλά, μετά από 27 χρόνια.

Ας είμαστε όλοι εκεί, να δώσουμε τη δύναμή μας στην ομάδα μας, να πάρουμε μαζί τη νίκη και να γράψουμε ιστορία μαζί!

Πάμε Παναργειακέ!

 

Πληροφορίες για το παιχνίδι:

  • Ημέρα: Τετάρτη, 24 Απριλίου
  • Ώρα: 16:00
  • Γήπεδο: "ΔΑΚ Άργους"

Εκτύπωση   Email