Previous Next

Google My Business: τι είναι?

 

Τι είναι το Google My Business;

Το Google My Business είναι η πλατφόρμα της Google με καταχωρήσεις, κυρίως μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την προβολή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Όταν λοιπόν κάποιος ψάχνει για μια επιχείρηση στη Google, στοιχεία όπως ο αριθμός τηλεφώνου της επιχείρησης, η διεύθυνσή της, κριτικές πελατών κλπ που τραβήχτηκαν από τη σελίδα της My Business θα προβληθούν στα αποτελέσματα.

Επίσης, με βάση τις πληροφορίες που έχουν δηλωθεί στο My Business προφίλ μιας επιχείρησης, εμφανίζεται η φυσική τοποθεσία της στους χάρτες Google επιτρέποντας τους πελάτες να την εντοπίζουν πιο εύκολα. 

hhhhhhh.jpg

Πώς δημιουργείται τo Google My Business προφίλ;

Στην ειδική πλατφόρμα, συμπληρώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης (προϊόν/ υπηρεσία, διεύθυνση, τηλέφωνο, φωτογραφία, ώρες λειτουργίας κ.τ.λ.) και ακολουθείται η διαδικασία πιστοποίησης της Google My Business καταχώρησης και της θέσης της επιχείρησης στο χάρτη (claim my business listing). Μία Google My Business καταχώρηση μπορεί να έχει έναν μόνο ιδιοκτήτη.

Η διαδικασία πιστοποίησης θα περιλαμβάνει την παραλαβή ταχυδρομικά μιας κάρτας στη διεύθυνση πο

υ έχει δηλωθεί ως έδρα της επιχείρησης, με έναν κωδικό επαλήθευσης. Μόλις παραληφθεί η κάρτα, θα πρέπει να εισαχθεί ο κωδικός στη Google My Business καταχώρηση.

 


Εκτύπωση   Email