1

Αρχικά, επιλέξτε ένα πακέτο που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τη στρατηγική σας.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη φόρμα εγγραφής για να δημιουργήσετε τη σελίδα της καταχώρισης της επιχείρησής σας. Καθώς περνάτε από τη διαδικασία εγγραφής, συμπληρώστε τις πληροφορίες που χρειάζονται για την προβολή της επιχείρησής σας, τηλέφωνο, διεύθυνση, logo κτλ.

BASIC

 1. Καταχώρηση της επιχείρησης στο www.agoranet.gr (απλή καταχώρηση)
 2. Καταχώρηση σε μία κατηγορία και ένα προϊόν
 3. Εμφάνιση της επωνυμίας, διεύθυνσης και ενός τηλεφώνου της επιχείρησης

SILVER PACKAGE

 1. Καταχώρηση της επιχείρησης στο www.agoranet.gr σε προνομιακή θέση (ψηλότερα από όλες τις εγγραφές απλών καταχωρήσεων).
 2. Δημιουργία μιας σελίδας με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, επιτήδευμα, υπεύθυνος, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, e-mail, φόρμα επικοινωνίας), εμφάνιση του λογοτύπου, περιγραφή, ιστοσελίδα επιχείρησης, social media facebook, twitter κ.α., προσθήκη φωτογραφιών (10),ωράριο λειτουργίας,εμφάνιση της επιχείρησης στο χάρτη και στο google street view, μαρτυρίες πελατών.
 3. Καταχώρηση σε επιπλέον κατηγορίες (2) και προϊόντα.
 4. Εκχώρηση κωδικών (username & password) για την σελίδα διαχείρισης, από την οποία δίνεται η δυνατότητα μεταβολής των στοιχείων της εγγραφής (στοιχεία της επιχείρησης, φωτογραφίες, κείμενο, κατηγορίες, προϊόντα).

GOLD PACKAGE

 1. Καταχώρηση της επιχείρησης στο www.agoranet.gr σε προνομιακή θέση (ψηλότερα από όλες τις εγγραφές απλών καταχωρήσεων & πακέτου Silver)
 2. Δημιουργία μιας σελίδας με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία, επιτήδευμα, υπεύθυνος, διεύθυνση, τηλέφωνο, φαξ, e-mail, φόρμα επικοινωνίας, URL επιχείρησης,), εμφάνιση του λογοτύπου, περιγραφή, προσθήκη φωτογραφιών (15), ωράριο λειτουργίας, εμφάνιση της επιχείρησης στο χάρτη και στο google street view, προσθήκη url για social media Facebook, Twitter, μαρτυρίες πελατών κ.α.
 3. Καταχώρηση σε επιπλέον κατηγορίες (5) και προϊόντα.
 4. Εμφάνιση βίντεο YouTube, Vimeo (5),προσφορές, εκδηλώσεις, προτεινόμενες επιχειρήσεις.
 5. Εκχώρηση κωδικών (username & password) για την σελίδα διαχείρισης, από την οποία δίνεται η δυνατότητα μεταβολής των στοιχείων της εγγραφής (στοιχεία της επιχείρησης, φωτογραφίες, βίντεο και πανοραμικές φωτογραφίες, κείμενο, κατηγορίες, προϊόντα)

* Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

* Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβάλλεται η προβολή σας στην αρχική σελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@agoranet.gr

2

Δημοσίευση

Εφόσον επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει και δημιουργήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή του πακέτου σας,στον αριθμό λογαριασμού που θα εμφανιστεί, με κατάθεση ή web banking.
3

Είστε έτοιμοι

Απο την στιγμή που θα ολοκληρωθούν τα 2 προηγούμενα βήματα,εντός της ημέρας θα δείτε την διαφήμισή σας να δημοσιεύεται. Επιπλέον θα σας σταλεί e-mail όταν αρχίσει να προβάλεται καθώς επίσης και 1 μήνα πριν την λήξη του πακέτου σας.